Aquasport

Bij Rhienderoord hebben we veel aanbod als het gaat om aquasporten. Of je nou aan je conditie, gewicht of spierkracht wilt werken, alles is mogelijk in ons relatief warme water.

Om gemakkelijk in en uit het zwembad te komen beschikken wij over een speciale trap, zodat je ook als je wat slechter te been bent altijd gebruik kunt maken van ons bad. Naast het zwemmen of aquasporten kun je gratis gebruik gemaakt worden van de sauna, Turks stoombad en whirlpool.

Waarom aquasporten bij Rhienderoord?

  • watertemperatuur van minimaal 29,7˚C
  • groot aanbod van aquasporten met enthousiaste instructeurs
  • zwemmen is een lowrisksport, kans op blessures is gering
  • geeft een goede doorbloeding van spieren
  • heeft maar een kleine belasting op gewrichten
  • de opwaartse druk dat drijfeffect creëert
  • geeft energie en kracht

Gezond & Fit

Met onze maandkaart kun je onbeperkt aquasporten, banenzwemmen en relaxen. We hebben tal van aquasport mogelijkheden op verschillende tijden.

Aquagym

Het doel van aquagym is het soepel houden van spieren en gewrichten. De les wordt onder begeleiding van een ervaren instructeur in ondiep water gegeven. De les duurt 30 minuten en iedereen kan deelnemen.

Aquajoggen

Aquajoggen is een looptraining in diep water. De drijfriem zorgt voor een stabiel en verticaal drijfvermogen, zodat je hoofd en nek boven water blijven.

Aquafietsen

Aquafietsen is een intensieve conditietraining die een hoge vetverbranding en versterking van de spieren oplevert. Het is geschikt voor iedereen, omdat het op elk niveau gedaan kan worden.

Aquaphysical
 

Als je houdt van een bijzondere, zeer intensieve body work-out is aquaphysical echt wat voor jou. De hoog intensieve training in en op het water is gericht op kracht, lenigheid en conditie. Onder begeleiding van instructeurs word je flink uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. 

 

AquaVitaal

Bij AquaVitaal, ook wel medisch zwemmen, bieden wij een les aan waarin individueel en of in groepsverband gewerkt kan worden aan herstel van lichamelijke klachten na een operatie, ziekte of andere omstandigheden.

Bedrijfssporten

Ook werknemers en werkgevers van bedrijven kunnen bij ons sporten. Voor iedere werknemer is er een passend aanbod, hierbij kan gedacht worden aan deelname van het aquafietsen, aquajoggen of zwemles.