Maatregel omtrent Coronavirus

Vanaf maandag 31-08-2020 zijn de deuren van onze accommodatie “Rhienderoord” weer nagenoeg volledig geopend! We hebben de afgelopen weken gewerkt aan een “nieuw normaal” en dat heeft geresulteerd in een aangepast openstellingsrooster. U kunt weer gebruik maken van de douches en de wellness faciliteiten.

Klik hier voor het nieuwe openingstijdenrooster.  

Uiteraard blijven de richtlijnen van het RIVM geldig en hanteren wij protocollen. Dit voor uw veiligheid, maar ook voor de veiligheid van onze medewerkers. Wij verzoeken u dan ook om eerst het protocol te lezen voordat u onze accommodatie bezoekt.

Onze horeca is ook weer geopend. Bent u een niet sportende gast, dan verzoeken wij u een formulier in te vullen met uw NAW-gegevens vanwege bron – en contactonderzoek. Na twee weken zullen wij uw gegevens vernietigen. De formulieren liggen voor u klaar bij de ingang van onze horeca.

Komt u naar Rhienderoord omdat u lid bent van een vereniging of bezoekt u een vereniging die gebruik maakt van onze accommodatie, de betreffende vereniging communiceert met u de voorwaarden waar u zich aan dient te houden.

zwemlessen

Zwemles

Zwemles in corona periode bij Sportkompas/Rhienderoord.

Vanaf maandag 29 juni kunnen we alle zwemlesgroepen weer verwelkomen. Blijf u houden aan de richtlijnen van het RIVM en volg onze protocollen. Ook voor de zwemlessen, werken we toe naar een “nieuw normaal” en is het protocol aangepast.  Op die manier kunnen we nu en hopelijk ook in de toekomst alle zwemlessen blijven aanbieden. 

IMG_42662

Aquasport

We mogen weer alle aquasporten geven en beoefenen. Op ons rooster kunt u de verschillende sporten en tijden bekijken. Voor de aquasporten is reserveren verplicht. Dit kan telefonisch via 0575-561544. We werken met een tijdsblok van 1 uur, duurt de aquasport maar een half uur? Dan heeft u nog een half uur de tijd in het bad of in onze wellnessfaciliteiten.

Banenzwemmen

Banenzwemmen

Goed nieuws! Voor het banen zwemmen hoeft u niet meer te reserveren. We vragen u wel om het protocol door te nemen.