IS4A00852

Maatregel omtrent Coronavirus

Persconferentie 14 september

Mededeling
Ook wij kijken naar de persconferentie van dinsdag 14 september. Aan de hand van de nieuwe maatregelen of afschaffingen gaan we deze week kijken wat dit betekent voor ons bad. Houd daarom onze website en sociale media in de gaten. We informeren jullie zodra we meer weten! 

We mogen met blijdschap de deuren weer wat verder open zetten. Het bad van Rhienderoord is open voor banen zwemmen, zwemlessen, aquasporten, ouder/kind zwemmen en recreatief zwemmen.

Voordat u komt zwemmen dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. We hebben ze op een rijtje gezet.

Mondkapje
Het is niet meer nodig om een mondkapje te dragen op onze locatie. (Vanaf zaterdag 26 juni)

Zwemles
We zijn blij! Want er mag weer gekeken worden bij de zwemlessen. Blijft u wel aan de 1,5 meter denken. (Vanaf zaterdag 26 juni).

Wedstrijden
Zijn weer toegestaan. (Vanaf 26 juni)

Reserveren
Hierbij hanteren we het huidige reservering/registratie systeem voor alle activiteiten. U kunt via de receptie of telefonisch reserveren via: 0575 - 561 544.. Kunt u onverwachts niet komen? Dan is afmelden zeer wenselijk. Zo kan iemand in uw plaats komen zwemmen.

Wellness
Er mag weer gebruik gemaakt worden van de wellness hierbij hanteren we ook een maximaal aantal personen. Sauna/stoombad open voor max 2 personen, whirlpool open voor max 2 personen en de douches zijn gedeeltelijk open.

Protocol 
We willen u vragen om voor het geplande bezoek onze protocollen goed door te nemen. Hier staat onder anderen ingeschreven: de routing, de maximaal aantal personen en het gebruik van een mondkapje in de "droge ruimtes".

Als laatset verwelkomen we u weer van harte bij zwembad Rhienderoord en wensen we u namens het hele team een veilig en leuk bezoek toe.

zwemlessen

Zwemles

YES! Er mag weer gekeken worden bij de zwemlessen! Blijf u houden aan de richtlijnen van het RIVM en volg onze protocollen (hieronder).

 

Banenzwemmen

Banenzwemmen

Goed nieuws we mogen weer banenzwemmen! Voor het banenzwemmen moet u reserveren, u kunt telefonisch reserveren via 0575 561 544. We vragen u om het protocol (hieronder) door te nemen. Gebruik van wellness en douches is weer toegestaan.

IMG_4769 (2)

Aqua kids survival

Voor kinderen tot 13 jaar met minimaal een A diploma hebben we Aqua kids survival. Kom jij ook naar Aqua kids survival!? In deze les staan survival oefeningen, zwemslagen onderhouden en allerlei aquasporten centraal zodat kinderen op een sportieve leuke manier hun zwemvaardigheid onderhouden.

IMG_42662

Aquasport

We gaan weer beginnen met Aquajoggen en aquagym. Tevens zijn de douches en de wellness weer geopend. U kunt reserveren via: 0575 - 561 544

IS4A35422

Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen mag weer! Tevens zijn de douches, en de wellness weer open. We verzoeken u wel om het protocol vooraf goed door te nemen.

Ouder & Kind zwemmen

Ouder en Kind zwemmen

We mogen weer beginnen met ouder en kind zwemmen. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers en reserveren is verplicht.