Wilt u gebruik maken van een van onze accommodaties, dan kunt u contact opnemen met Joan Jansen. 0575-561544 (receptie Rhienderoord) of een e-mail sturen naar verhuur@stichtingsportkompas.nl

Voor onze huurders waar we een overeenkomst mee hebben, hebben we een brief geschreven. De brief is ook per e-mail en per post naar de verenigingen en sportaanbieders verstuurd. Heeft u de brief gemist? Klik dan HIER.

Horeca

Na het zwemmen of sporten kun je bij ons lekker genieten van een heerlijk kopje koffie of een biertje van de tap. Ook hebben we in onze horeca heerlijke tosti's en diverse snacks.

Kinderfeestjes

Een feestje organiseren voor een jarige, dat kan bij Rhienderoord. Tijdens je feestje gaan we lekker zwemmen en spelletjes doen, je krijgt van ons een leuk cadeautje en we sluiten af met lekker eten.

Verhuur

Het afhuren van onze horeca en/of zwembad behoort bij Rhienderoord tot de mogelijkheden. Naast het vieren van kinderfeestjes kun je bijvoorbeeld ook familiefeestjes of verenigingsfeestjes bij ons houden

Sportzaal & beachcourt

De 24 x 28 x 7 meter grote zaal biedt mogelijkheden voor verschillende sportactiviteiten. Tijdens schooluren gebruiken basisscholen uit de gemeente Brummen de zalen.