coronavirus

Mededeling omtrent Coronavirus

Sportkompas sluit accommodaties vanwege Coronavirus

Na een grondige analyse van de richtlijnen van RIVM, GGD, NOC*NSF, Sportbonden en Vereniging Sport en Gemeenten rond het beperken van de risico’s van het Coronavirus, heeft het bestuur van Sportkompas besloten, de sportaccommodaties Rhienderoord te Brummen, Sporthal de Bhoele en Gymlokaal Kloosterstraat te Eerbeek per 13 maart 2020, 14.00u te sluiten vanwege het coronavirus. 

Met de sluiting wil het bestuur de verantwoordelijkheid nemen om de gevolgen van het virus te beperken.

De accommodaties blijven tot nadere berichtgeving gesloten.  Alle sportactiviteiten en bijeenkomsten op onze locaties gaan niet door. Dit geldt ook voor activiteiten buiten de sportaccommodaties die door Sportkompas worden georganiseerd.

We begrijpen dat er veel vragen zullen zijn omtrent abonnementen, zwemlesgelden ed. Hierover hopen wij u spoedig te informeren. Geef ons even de tijd om alle consequenties in kaart te brengen. 

Door dit besluit gaat het afzwemmen voor de diploma’s A/B/C niet door. We vinden dit heel erg vervelend, maar willen deze mijlpaal voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s te zijner tijd groots vieren. Ook hierover hopen wij u spoedig te berichten.

Bedankt voor uw begrip!

Dit bericht delen: