coronavirus

Mededeling omtrent Coronavirus

Vanaf dinsdag 2 juni start het banenzwemmen en komende periode zal er beoordeeld worden wanneer opschalen naar meer zwemmomenten kan. Dit zal op basis zijn van de ervaringen en de inzichten vanuit het RIVM en de zwembadbranche. Om banen te kunnen zwemmen ben je verplicht om vooraf te reserveren. Dit kan alleen telefonisch via 0575 – 561544. Reserveren kan iedere werkdag vanaf 27 mei tussen 09.00 – 12.00 uur. Meer informatie? KLIK HIER

We gaan gefaseerd open en schalen komende weken op met de zwemlessen. Alle lesgroepen hebben onze aandacht!

UPDATE 15 MEI 2020

Vanaf zaterdag 23 mei gaan de deuren van ons zwembad beperkt open. De sporthal blijft vooralsnog gesloten. 

Na een lange periode van dichte deuren en een leeg bad, kijken wij er enorm naar uit om jullie weer te verwelkomen in ons zwembad!

We hebben de afgelopen weken protocollen gemaakt om te zorgen dat iedereen weer op een veilige en verantwoorde manier kan zwemmen, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

De zwemlessen starten vanaf 23 mei. We kunnen niet starten met alle zwemlesgroepen. Alle zwemlesouders ontvangen maandag 18 mei een e-mail over hoe en welke zwemlessen er gegeven gaan worden. Geen e-mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar zwemles@stichtingsportkompas.nl.

Vanaf dinsdag 2 juni kunt u weer komen banen zwemmen. Voor het banenzwemmen is het verplicht om vooraf telefonisch te reserveren. Komende week zullen wij u informeren, hoe u kunt reserveren. De wellness faciliteiten blijven gesloten.

Aquasporten en overige activiteiten starten niet.

Zwemt u bij zwemvereniging de Spreng dan krijgt u via de vereniging bericht.

Wij zijn er klaar voor, dus haal uw zwemkleding maar weer tevoorschijn!

UPDATE 7 MEI 2020

Volgens de gisteren aangekondigde nieuwe richtlijnen van het kabinet en het RIVM mogen binnen- buitenzwembaden vanaf aanstaande maandag 11 mei weer open. Dit is goed nieuws!

Maar dit betekent niet dat Rhienderoord direct 11 mei weer open kan gaan. We begrijpen dat dit vragen oplevert. Omdat wij verder nog geen informatie hebben over de voorwaarden van openstelling kunnen we nog geen antwoord geven op deze vragen.

De samenwerkende partijen in de zwembranche zijn een protocol aan het ontwikkelen om te gebruiken bij de heropening van de zwembaden.

Dit protocol zorgt ervoor dat iedereen weer op een veilige en verantwoorde manier kan zwemmen, rekening houdend met de belangen van zowel zwemmers als zwembadpersoneel.

Zodra wij meer informatie hebben over het protocol, wanneer we weer open gaan en vooral hoe we weer open gaan publiceren wij deze informatie op onze website, facebook en instagram pagina.

Dank voor uw begrip.

Sportkompas sluit accommodaties vanwege Coronavirus

Na een grondige analyse van de richtlijnen van RIVM, GGD, NOC*NSF, Sportbonden en Vereniging Sport en Gemeenten rond het beperken van de risico’s van het Coronavirus, heeft het bestuur van Sportkompas besloten, de sportaccommodaties Rhienderoord te Brummen, Sporthal de Bhoele en Gymlokaal Kloosterstraat te Eerbeek per 13 maart 2020, 14.00u te sluiten vanwege het coronavirus. 

Met de sluiting wil het bestuur de verantwoordelijkheid nemen om de gevolgen van het virus te beperken.

De accommodaties blijven tot nader bericht gesloten.  Alle sportactiviteiten en bijeenkomsten op onze locaties gaan niet door. Dit geldt ook voor activiteiten buiten de sportaccommodaties die door Sportkompas worden georganiseerd.

We begrijpen dat er veel vragen zullen zijn omtrent abonnementen, zwemlesgelden ed. Hierover hopen wij u spoedig te informeren. Geef ons even de tijd om alle consequenties in kaart te brengen. 

Door dit besluit gaat het afzwemmen voor de diploma’s A/B/C niet door. We vinden dit heel erg vervelend, maar willen deze mijlpaal voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s te zijner tijd groots vieren. Ook hierover hopen wij u spoedig te berichten.

Bedankt voor uw begrip!

Veel gestelde vragen i.v.m. het corona virus.

In lijn met de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn de accommodatie van Sportkompas tot nader bericht gesloten. Bij deze geven wij u graag de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Welke faciliteiten zijn gesloten?
In al onze accommodaties zijn zowel de horeca- als de sportfaciliteiten gesloten.

Wat gebeurt er met mijn abonnement?
Voor alle abonnementen geldt dat deze verlengd worden met de tijd dat wij gesloten zijn ten gevolge van de opgelegde sluitingsmaatregel. Dit geldt voor abonnementen voor zwemles, aquasport, banenzwemmen en recreatief zwemmen.

Gaat het afzwemmen door?
Zodra wij weer open mogen, zullen er nieuwe datums worden bekend gemaakt. 

Hoe krijg ik contact met een medewerker van de Sportkompas?
Telefonisch contact is momenteel niet mogelijk. U kan een mail sturen naar info@stichtingsportkompas.nl . Wij zullen vervolgens proberen deze mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Kan ik nog wel zwemmen of sporten bij de verenigingen of andere partijen in één van de accommodatie?
Indien je lid bent van één van onze partners dan verzoeken wij direct met hun contact op te nemen over mogelijke vragen.

Wanneer gaat de accommodatie weer open?
De huidige maatregel geldt tot en met 28 april. Wij hopen spoedig duidelijkheid te krijgen wanneer wij de deuren open mogen stellen voor activiteiten en/of diensten.

Gaat het reguliere rooster dan weer in?

In afwachting op de voorwaardes en maatregelen vanuit de Rijksoverheid en de richtlijnen van het RIVM zullen we mogelijk aanpassingen hebben in het reguliere rooster.

Volg ons op de website, facebook en Instagram om op de hoogte te blijven  van de ontwikkelingen.

Dit bericht delen: