IS4A00852

Vacature communicatie medewerker

Communicatiemedewerker (flexibel/aantal uren in overleg)

Beweging door verbinding

Stichting Sportkompas maakt sport & bewegen voor iedereen in de gemeente Brummen mogelijk vanuit de visie dat samen sporten en bewegen inspireert, verbindt en gelukkig maakt. We geven op deze manier uitvoering aan het sportbeleid van de gemeente Brummen.

Communicatie is voor ons een hele belangrijke schakel om de verbinding te maken met de samenleving in de gemeente Brummen. We zijn daarom op zoek naar sportieve en enthousiaste communicatiemedewerker die zich thuis voelt in een sportieve en dynamische omgeving.

  • Als communicatiemedewerker bij Sportkompas help je om iedereen, van jong tot oud, de mogelijkheid te geven om gezond te leven. Fysiek en mentaal. Jouw werk zorgt er voor dat inwoners van Brummen, Eerbeek en alle andere kernen in de gemeente, zin krijgen om te werken aan hun vitaliteit.
  • Je bent een belangrijke schakel tussen ons team en de inwoners van Brummen. Je vindt het leuk om zelf actief bezig te zijn en draagt dat ook uit.
  • Je zet de belevenissen van ons team en die van onze bezoekers en deelnemers op de diverse sociale media kanalen en houdt de website up tot date. Dat doe je in tekst, beeld en video.
  • Als communicatiemedewerker zorg je voor alle communicatie uitingen van Sportkompas. Van het onderhouden van de website, het maken van flyers en folders, het verzorgen van content op de sociale media kanalen tot en met verzorgen van het jaarverslag.

Als jij je kunt vinden in dit profiel en graag bij Sportkompas aan de slag wil, mail dan jouw motivatie en CV naar: jan@stichtingsportkompas.nl. Heb je referentieprojecten? Stuur dan de links mee waar we alvast even kunnen spieken om een 1e indruk van je te krijgen.

Dit bericht delen: