IS4A0154

Zwem4daagse

Van 15  tot en met 19 augustus organiseert zwembad Rhienderoord voor de 7de keer de Zwem4daagse in Brummen. De Zwem4daagse is een sportief evenement waarmee kinderen gestimuleerd worden om te blijven zwemmen, zodat ze ook na het behalen van het zwemdiploma veilig zijn in en om het water.

Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom organiseert zwembad Rhienderoord de Zwem4daagse. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond.

Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen een afstand van 250m, 500m, 1.000m of 2000m per dag. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen.

Het hele jaar door worden er op verschillende plekken in het land een Zwem4daagse georganiseerd vooral in de maanden juni, juli en oktober. Dit seizoen zullen ruim 60.000 mensen in Nederland deelnemen.

Meedoen
Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via HIER. Er wordt dagelijks gezwommen van 17:00 tot 19:30 uur
De kosten voor deelname zijn:

Regulier €10,00
Zwemvereniging de Spreng €7,50

Dit bericht delen: