Zwembadbranche awards 2019: Wij zijn genomineerd!

In oktober dit jaar is voor de derde keer de uitreiking van de zwembadbranche awards. Ook dit jaar is zwembad Rhienderoord genomineerd voor het beste zwembad van Nederland tot 100.000 bezoekers. Vorig jaar eindigde Rhienderoord op de derde plek bij deze awards, dit jaar hebben we hard gewerkt aan verbeterpunten. Wie weet wat het oplevert….

Zwembaden met de hoogste consumentenbeoordeling krijgen de awards uitgereikt. Deze beoordeling vormt zich door een onafhankelijk consumentenonderzoek. Zij vullen een vragenformulier in met daarop korte vragen waar een eindcijfer uit volgt. De zwembaden met de hoogste gemiddelde eindcijfers krijgen een gouden zeepaardje uitgereikt.

Het zeepaardje, het enige visje met een nek die zich aanpast aan zijn omgeving is een opvallende verschijning onder water. De zeepaardjes zijn op vele fronten uitblinkers. Hiermee staan zij synoniem voor de zwembadbranche awards: de winnaars blinken uit in wat zij doen.

Zwembad Rhienderoord eindigde vorig jaar op de derde plek met een 8,6 als gemiddeld eindcijfer. Hoewel het gouden zeepaardje net langszij zwom, kon Rhienderoord trots zijn op de behaalde derde plek. Rhienderoord heeft er dit jaar alles aan gedaan om nog hoger te scoren op de klantenbeoordelingen.

Oop 8 oktober is de uitreiking en worden de winnaars bekend gemaakt.

Voor meer informatie over de zwembadbranche awards kun je een kijkje nemen op hun website.

Dit bericht delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *