Zwemlessen

Leer zwemmen bij Rhienderoord!

Volg zwemlessen bij Rhienderoord en leg een basis om in de toekomst veilig én plezierig te zwemmen

Wij bieden lessen aan voor kinderen vanaf 4 jaar én voor volwassenen. De lessen stemmen wij af op het individu. Daarom bieden wij verschillende soorten zwemlessen aan, van reguliere les tot privéles. Ook versnelde zwemles behoort tot de mogelijkheden.

Wil je weten welke zwemles het beste bij jou of je kind past? Neem dan contact met ons op, wij helpen graag mee om de juiste keuze te maken!

Benieuwd naar het proefzwemmen, afzwemmen en de kijklessen? Bekijk dan het rooster:

De basis van onze zwemlessen is het Zwem ABC, het nationaal erkende zwemdiploma van NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid). Klik hier voor meer informatie:

VIP Card

Diploma C behaald bij Rhienderoord? Dan krijg je de VIP Card cadeau! Hiermee kun je maar liefst drie maanden gratis deelnemen aan allerlei water gerelateerde activiteiten.

Ouder & Kind zwemmen

Voor de veiligheid van het kind is het belangrijk om zo vroeg mogelijk met water vertrouwd te raken. Bij ouder en kind zwemmen leert het kind op spelenderwijs kennis te maken met het water in het bijzijn van een ouder of grootouder.

Reguliere zwemles

Als je kind vier jaar is, kan hij of zij ingeschreven worden voor de reguliere zwemlessen bij Rhienderoord Zwem & Sport plezier. Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma’s: A, B en C.

Snelcursus

Kinderen vanaf 4 jaar kun je opgeven voor een snelcursus. Na de zomervakantie(in de gemeente Brummen) start deze snelcursus met als doel op plezierige wijs binnen één schoolseizoen de zwemdiploma’s A en B te halen.

Swimsafe

Inschrijven en starten voor de swimsafecursus kan vanaf 4 jaar. Swimsafe staat voor zwemles in het diepe water door gebruik te maken van een swimsafepak(drijfpak.) De doelstelling van de swimsafecursus is het behalen van diploma A binnen circa 40 weken.

Semi-privé

Tijden de semi-privélessen krijgt je kind meer individuele aandacht. Per instructeur zijn er maximaal drie kinderen die zwemles krijgen.

Bijzondere zwemles

Kinderen die tijdens de reguliere zwemlessen niet het gewenste resultaat behalen kunnen meedoen met de bijzondere zwemles. Deze zwemlessen zijn gericht op activeren van kinderen die extra persoonlijke begeleiding nodig hebben in het water.

Swimstars

Swimstars is voor kinderen die een zwem-ster willen worden na wat intensievere oefeningen. Niet voor alle kinderen is bewegen en zwemmen gemakkelijk en vanzelfsprekend. Sommige kinderen hebben meer oefening en begeleiding nodig.

Roadrunner A & B

Wij bieden de mogelijkheid aan om in twee weken diploma A te behalen. De Roadrunner A cursus wordt gegeven in de eerste twee weken van de zomervakantie of in de kerstvakantie (regio midden).

Volwassenen Les

Leren zwemmen is niet alleen voor jonge kinderen, ook (jong)volwassenen en ouderen die nooit hebben leren zwemmen kunnen bij ons de zwemtechnieken leren.

Ook leuk

IMG_4601

Activiteiten

Kinderen zijn een belangrijke doelgroep voor Rhienderoord. We vinden het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te spelen en te bewegen.

IMG_46752

Aqua Kids Fun

Veel kinderen willen na hun diploma doorgaan met zwemmen, maar dan op een speels...

IMG_4407

Zeemeerminzwemmen

Altijd als Ariël door het water willen zwemmen? Bij Rhienderoord kun je deelnem...