Roadrunner A & B

Roadrunner A

Wij bieden de mogelijkheid aan om in twee weken diploma A te behalen. De Roadrunner A cursus wordt gegeven in de eerste twee weken van de zomervakantie of in de kerstvakantie (regio midden). De kinderen verblijven 4 uur per dag in het zwembad, waarin zwemmen, spelen, oefenen en pauzes elkaar regelmatig afwisselen. Hierdoor blijven de kinderen geconcentreerd en houden ze plezier. Uw kind moet minimaal 5 jaar oud zijn.

Voorgaand aan de start van de roadrunnercursus zal er een intake plaats vinden of uw kind kan deelnemen aan de roadrunnercursus.

Deze Roadrunner cursus geven wij met een diploma garantie. De doelstelling van de Roadrunnercursus is het behalen van je A diploma. Wij vinden het belangrijk dat kinderen de zwemvaardigheid die aan het A diploma gesteld worden, goed beheersen. Mocht dit niet lukken binnen deze 2 weken, en uw kind voldoet aan de aanwezigheidspercentage*, dan stroomt uw kind kosteloos in bij de reguliere zwemles. 

* aanwezigheidspercentage minimaal 90% aanwezig zijn.

De eisen voor de intake zijn als volgt;

Te water gaan:
Zelfstandig springen in het ondiepe en diepe.

Onder water gaan:
Het onder water verplaatsen en kunnen oriënteren door te kijken en uit te blazen. Iets kunnen oppakken van de bodem op circa 0.80 cm

Drijven:
Afzet van de kant, 8 tel uitdrijven op de borst.
Afzet van de kant, 8 tel uitdrijven in rugligging.
8 tel ontspannen drijven op de rug, 8 tel drijven buik

De snelcursus wordt gegeven mét diplomagarantie A

Roadrunner B

In de zomervakantie je B diploma halen? Dat kan. Iedere ochtend wordt er 2 uur geoefend voor het B diploma met als doelstelling na 5 dagen af te zwemmen! De cursus wordt gegeven door één vaste instructeur met een maximale groepsgrootte van 10 kinderen. Ook bij Roadrunner B is er een diploma garantie. Mocht dit niet lukken binnen deze week, en uw kind voldoet aan de aanwezigheidspercentage*, dan stroomt uw kind kosteloos in bij de reguliere zwemles.

* aanwezigheidspercentage minimaal 90% aanwezig zijn.

Voor vragen of opgave kunt u een mail sturen naar Marieke van Breda, zwemles@stichtingsportkompas.nl

De cursus gaat alleen door bij voldoende animo.