Roadrunner A & B

Roadrunner A

Wij bieden de mogelijkheid aan om in twee weken diploma A te behalen. De Roadrunner A cursus wordt gegeven in de eerste twee weken van de zomervakantie of in de kerstvakantie (regio midden). De kinderen verblijven 4 uur per dag in het zwembad, waarin zwemmen, spelen, oefenen en pauzes elkaar regelmatig afwisselen. Hierdoor blijven de kinderen geconcentreerd en houden ze plezier. Je moet minimaal 5 jaar oud zijn, plezier hebben in het water en watervrij zijn om mee te mogen doen aan de roadrunnercursus. Tevens moeten de leerlingen ontspannen en zelfstandig kunnen drijven op de buik en rug.

Tijdens de intakeles voorafgaand aan de start van de roadrunnercursus zal beoordeeld worden of het kind kan deelnemen aan de roadrunnercursus. De kosten van de Roadrunner A cursus bedragen €570,-

Roadrunner B

In de zomervakantie je B diploma halen? Dat kan. Iedere ochtend wordt er geoefend voor het B diploma met als doelstelling na 1 week af te zwemmen! De cursus wordt gegeven door één vaste instructeur met een maximale groepsgrootte van 10 kinderen.

De cursus kost € 170,-. Voor vragen of opgave kunt u een mail sturen naar Jacco Peelen, zwemles@stichtingsportkompas.nl

De cursus gaat alleen door bij voldoende animo.